Τα κοστούμια του Poor Things έρχονται στο Μουσείο Μπενάκη – 12 Ιουνίου έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2024

Share

 

Παρουσία της βραβευμένης με Oscar και BAFTA ενδυματολόγου της ταινίας, Holly Waddington, θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης «Poor Things. Τα κοστούμια», στο Μουσείο Μπενάκη, από τις 12 Ιουνίου έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2024.

Μετά το Barbican Centre του Λονδίνου, δώδεκα από τα πρωτότυπα χειροποίητα κοστούμια της Holly Waddington για την ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Poor Things», έτσι όπως αυτά φορέθηκαν από τους Emma Stone, Willem Dafoe, Mark Ruffalo, Ramy Youssef, Vicki Pepperdine, Kathryn Hunter και Jerrod Carmichael, θα εκτεθούν δίνοντας στους σινεφιλ την ευκαιρία να τα θαυμάσουν από κοντά.

Η ταινία απέσπασε συνολικά τέσσερα βραβεία Όσκαρ στις κατηγορίες Α’ Γυναικείου Ρόλου, Σκηνογραφίας, Μακιγιάζ & Κομμώσεων και Κοστουμιών.

Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Kinds of Kindness» παρουσιάζεται σήμερα Παρασκευή, 17 Μαΐου, στο Φεστιβάλ Καννών συμμετέχοντας στο  διαγωνιστικό τμήμα απέναντι στο Megalopolis του Φράνσις Φορντ Κόπολα, αλλά και στις νέες ταινίες των Αλί Αμπάσι (The Apprentice), Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ (The Shrouds), Πάολο Σορεντίνο (Parthenope) και Πολ Σρέντερ (Oh Canada). / documento news

BINTEO