Τα Prince Oliver στο πλευρό της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας

Share

Το δημοφιλές fashion brand εμπνέεται και υποστηρίζει ενδυματολογικά τους Έλληνες αθλητές και τις Ελληνίδες αθλήτριες Των Παραολυμπιακών Αγώνων

Με υπερηφάνεια και συγκίνηση, τα Prince Oliver υποστηρίζουν την Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα και την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και εμπνέονται από την ψυχή και τη δύναμη των αθλητών που ξεπερνούν τις δυσκολίες καθημερινά, δίνοντας έναν νέο ορισμό για τη γενναιότητα και την αποφασιστικότητα.

Ως επίσημος Προμηθευτής & Συνεργάτης στον τομέα της πολιτικής ενδυμασίας, το αγαπημένο fashion brand δημιούργησε μια ολοκληρωμένη συλλογή με παντελόνια chinos, βερμούδες, polo κοντομάνικα και μακρυμάνικα, T-shirts, φούτερ, παπούτσια, μπουφάν, πετσέτες, κοστούμια, πουκάμισα, γραβάτες , φουλάρια, καπέλα και μάσκες, κατά βάση στις αποχρώσεις της πατρίδας μας, τα οποία θα συνοδεύουν τους αθλητές και τις αθλήτριες στις δραστηριότητές τους εκτός αγωνιστικών χώρων. Ως γνωστόν, οι Παραολυμπιακοί Αγώνες ξεκινούν στις 24 Αυγούστου και ολοκληρώνονται στις 5 Σεπτεμβρίου στο Τόκιο.

Στο πρόσωπο των Παραολυμπιακών αθλητών, τα Prince Oliver αναγνωρίζουν τους απόλυτους εκφραστές του «Break the Rules», του επικοινωνιακού tagline τους που καλεί όλους τους ανθρώπους να υπερβούν τα εμπόδια και να ξεπεράσουν τις συμβάσεις που τους κρατούν καθηλωμένους σε στερεοτυπικές συμπεριφορές στη ζωή τους. Τα Prince Oliver δηλώνουν περήφανοι για κάθε αθλήτρια και αθλητή που θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στους Παραολυμπιακούς Αγώνες για να εκπροσωπήσουν την πατρίδα μας και ενσαρκώνουν απόλυτα το «Break the Rules» πνεύμα, ενισχύοντας με τη στάση ζωής τους, την αποδοχή της διαφορετικότητας και τη σημασία της προσπάθειας.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας και λίγες ημέρες πριν από την αναχώρησή τους για το Τόκιο, πραγματοποιήθηκε σχετική φωτογράφιση στην Αθήνα. Όλη η limited edition συλλογή πωλείται από τα καταστήματα Prince Oliver και τo e-shop (www.princeoliver.com)

Φωτογραφία 1
Από αριστερά προς τα δεξιά βλέπετε τους αθλητές: Βασίλης Ντούνης – Ξιφασκία, Κέλλυ Λουφάκη – Ξιφασκία, Παναγιώτης Τριανταφύλλου – Ξιφασκία, Ιωάννης Σεβδικαλής -– δρομέας , Ευθυμία Γκουλή – Κολύμβηση.

Φωτογραφία 2
Από αριστερά προς τα δεξιά βλέπετε τους αθλητές: Παναγιώτης Τριανταφύλλου – Ξιφασκία, Ιωάννης Σεβδικαλής – δρομέας, Ευθυμία Γκουλή – Κολύμβηση, Βασίλης Ντούνης – Ξιφασκία, Κέλλυ Λουφάκη – Ξιφασκία

Φωτογραφία 3
Από αριστερά προς τα δεξιά βλέπετε τους αθλητές: Βασίλης Ντούνης – Ξιφασκία, Κέλλυ Λουφάκη – Ξιφασκία, Ιωάννης Σεβδικαλής – δρομέας, Παναγιώτης Τριανταφύλλου – Ξιφασκία, Ευθυμία Γκουλή – Κολύμβηση.
Credits φωτογραφιών: Courtesy of Prince Oliver