Τετραήμερη περιοδεία του Νίκου Χαρδαλιά στο Αιγαίο και τα μικρονήσια του! (φωτος)

Share

Τετραήμερη περιοδεία του Νίκου Χαρδαλιά στο Αιγαίο και τα μικρονήσια του

Ν. Χαρδαλιάς: «Κοντά στις γυναίκες και τους άνδρες των ΕΔ της χώρας μας στις εσχατιές της πατρίδας μας! Ψύχραιμοι, νηφάλιοι και πάντα έτοιμοι!»

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Για τέσσερεις ημέρες θα περιοδεύει στο Αιγαίο και τα μικρονήσια του ο Νίκος Χαρδαλιάς. Οι επισκέψεις ξεκίνησαν το Σάββατο 17 και θα ολοκληρωθούν  την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022. Ο ΥΦΕΘΑ  επισκέπτεται Σχηματισμούς, Συγκροτήματα, Μονάδες και Φυλάκια στην περιοχή ευθύνης της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων, σε 24 νησιά και μικρονήσια του Αιγαίου μας.

Στο πλαίσιο των επισκέψεών του , ο Νίκος Χαρδαλιάς θα συναντηθεί με κατά τόπους εκπροσώπους της Περιφερειακής και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και τις θρησκευτικές αρχές. «Κοντά στις γυναίκες και τους άνδρες των ΕΔ της χώρας μας στις εσχατιές της πατρίδας μας! Ψύχραιμοι, νηφάλιοι και πάντα έτοιμοι!», δηλώνει ο ΥΦΕΘΑ.

Όπως ο ίδιος αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης : «Θα επισκεφθώ το Στρατηγείο της 95 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής και το κλιμάκιο Ε/Π Επιφυλακής στο αεροδρόμιο ΜΑΡΙΤΣΩΝ, στη Ρόδο, το Επιτηρητικό Φυλάκιο (ΕΦ) «ΑΓ. ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ» στη Σύμη, το Αεροπορικό Απόσπασμα στην Κάρπαθο, το ΕΦ «ΡΩ», όπου θα καταθέσω στεφάνι και στο μνημείο της «Κυράς της Ρω» στη Ρω, το ΕΦ «ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ», στη Στρογγύλη, τη ΔΑΝ ΜΕΓΙΣΤΗΣ στη Μεγίστη, καθώς και το ΤΠΚ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗΣ.

👉Θα μεταβώ στη ΔΑΝ ΤΗΛΟΥ στην Τήλο, στο ΕΦ «ΑΓ. ΦΩΚΑ» στην Κω, στο ΕΦ «ΨΕΡΙΜΟΥ» στη Ψέριμο, στο ΕΦ «ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ» στην Καλόλιμνο, στο ΕΦ «ΧΑΛΗ» στην Κάλυμνο, στο 588 Τάγμα Εθνοφυλακής στη Λέρο, και στο ΕΦ «ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙΟΥ» στο Φαρμακονήσι.

👉Θα επισκεφθώ το ΕΦ «ΑΓΑΘΟΝΗΣΙΟΥ» στο Αγαθονήσι, το ΤΕΘ ΠΑΤΜΟΥ στην Πάτμο, τη ΔΑΝ ΙΚΑΡΙΑΣ στην Ικαρία, το ΕΦ «ΨΙΛΗΣ ΑΜΜΟΥ» στη Σάμο, το ΕΦ «ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ» στις Οινούσσες και το ΕΦ «ΨΑΡΩΝ» στα Ψαρά.

👉Θα μεταβώ στο ΕΦ «ΜΗΘΥΜΝΑΣ» στη Λέσβο καθώς και στο ΤΠΚ ΜΥΚΟΝΙΟΣ, στην Τακτική Διοίκηση 41 Συντάγματος Πεζικού στη Σαμοθράκη, στο ΕΦ «ΠΛΑΚΑΣ» και στα κλιμάκια Α/Φ και Ε/Π Επιφυλακής (READINESS) στη Λήμνο.

Κατά την επίσκεψή του στο Επιτηρητικό Φυλάκιο της Χαλής , ο Νίκος Χαρδαλιάς συναντήθηκε με το Δήμαρχο Καλύμνου κ. Δημήτρη Διακομιχάλη, ο οποίος συνοδευόταν από τον αντιδήμαρχο κ. Παντελή Ζωϊδη, τον Έπαρχο ΠΕ Καλύμνου κ.  Μανώλη Μουσελλή, μέλη της   ΔΗΜΤΟ Καλύμνου , τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Νικόλαο Φανιό κ.α.

Ο Έπαρχος, με αφορμή την επίσκεψη του Νίκου Χαρδαλιά δήλωσε: Όταν η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, βρίσκεται τόσο κοντά στα στρατευμένα μας παιδιά και γενικά στα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, όσο ο ΥΦΕΘΑ κ. Χαρδαλιάς, που για ακόμα μία φορά επισκέπτεται τα νησιά μας, τότε το αίσθημα της ασφάλειας και της προστασίας μας κορυφώνεται!