Την Κάλυμνο επισκέφθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Πύρρος Δήμας (ρεπορτάζ, φώτος κ βίντεο)

Share

 

Την Κάλυμνο επισκέφθηκε ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, την Κυριακή 12 Μαΐου 2024, αυτή τη φορά με την ιδιότητά του ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο της  Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Δήμας έφθασε λίγο μετά τις δέκα το πρωί, με ιδιωτικό σκάφος, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Κάλλιστο Διακογεωργίου. Τον υποδέχθηκαν ο Έπαρχος ΠΕ Καλύμνου, Μανώλης Μουσελλής, μέλη της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ και πολίτες. 

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής αρχικά επισκέφθηκε το Επαρχείο όπου είχε ολιγόλεπτη συζήτηση με τον Έπαρχο, ο οποίος τον καλοδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά και του παρέδωσε ένα βιβλίο με το ιστορικό ανέγερσης του Επαρχιακού Μεγάρου.

Στη συνέχεια τον περίμεναν στον Δήμο ο Αντιδήμαρχος και αναπληρωτής Δημάρχου, Γιάννης Θεοφιλίδης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Βαλαντούλα Καναβούρη, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Αποδήμων Καλλιόπη Κουτούζη και δημοτικοί σύμβουλοι. Ο κ. Θεοφιλίδης του παρέδωσε ένα βιβλίο με την ιστορία της Καλύμνου.

Λίγο αργότερα ο Ολυμπιονίκης είχε συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κκ Παϊσιο, παρακολούθησε την  εκδήλωση  του Δήμου για τον Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία «Νίκη», περπάτησε στην κεντρική πλατεία του νησιού και συνομίλησε με πολίτες που δεν πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας τον Πύρρο Δήμα να κάνει βόλτα στην πλατεία του νησιού!!.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με σύσκεψη με φορείς και Αθλητικά Σωματεία στο Επαρχείο, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αθλητισμός και τα αθλητικά Σωματεία στην Κάλυμνο.

Ο Πύρρος Δήμας στις δηλώσεις του, μεταξύ άλλων, είπε: «Έκατσα πολλές φορές κάτω από τη μπάρα και σήκωσα τα βάρη για την Ελλάδα. Ελπίζω ο κόσμος να σηκώσει αυτή τη φορά τα «βάρη» για μένα και να με στείλει στην Ευρωβουλή, γιατί είναι υποχρέωση μας να παλέψουμε και πάλι για αυτούς, να αγωνιστούμε και να σηκώσουμε και εκεί «τα βάρη» για την Ελλάδα». 

Ακολουθεί όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ

BINTEO