Την Παρασκευή 6/10 στις 19:30, η κεντρική προεκλογική ομιλία του Αντώνη Καμπουράκη, στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας

Share

 

Την Παρασκευή 6/10 στις 19:30, θα γίνει η κεντρική προεκλογική ομιλία του Αντώνη Καμπουράκη, στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας. Αυτό ανακοίνωσε χτες στην παραταξιακή συγκέντρωση που είχε στο ξενοδοχείο Ρόδος Παλάς, ο Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης ‘Με Δύναμη για τη Ρόδο’ κ. Αντώνης Καμπουράκης’. Όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του στα social media: 
Ο Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης ‘Με Δύναμη για τη Ρόδο’ κ. Αντώνης Καμπουράκης
«Η πιο μεγάλη, η πιο άξια και η πιο δυνατή ομάδα της Ρόδου μας…». Είναι το μήνυμα που παίρνουμε καθημερινά από τους συνδημότες μας, απ’ ολόκληρη τη Ρόδο. Σε όλες τις περιοδείες μας, στην πόλη και στα χωριά, εισπράττω αγάπη και υποστήριξη για την ομάδα μας.
Υπέροχοι άνθρωποι, αποτελεσματικοί συνεργάτες, ισχυρό και περήφανο ψηφοδέλτιο! Μέχρι και στην πιο απομακρυσμένη τοπική κοινότητα. Για να εκπροσωπείται αποτελεσματικά ολόκληρη η Ρόδος μας. Όλοι με Δύναμη, Μπροστά!
Το ευχαριστώ προς όλες και όλους σας, νιώθω πραγματικά πως είναι λίγο για την εμπιστοσύνη σας, την ακούραστη προσπάθεια σας.
Ραντεβού όλοι μαζί, την άλλη Παρασκευή 6/10 στις 19:30, στην κεντρική προεκλογική μου ομιλία στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας. Από εκεί θα στείλουμε όλοι μαζί με μια φωνή, το μεγάλο μήνυμα νίκης!
Σας περιμένω όλους!