Την βασιλόπιτά της για το Νέο Έτος έκοψε η ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΔ Καλύμνου

Share

 

Την βασιλόπιτα της για το Νέο Έτος 2024, έκοψε η Δημοτική Τοπική Οργάνωση ΝΔ Καλύμνου, την Κυριακή 28 Iανουαρίου στη μία το μεσημέρι, αμέσως μετά τον εορτασμό της επετείου των Ιμίων, στο Κέντρο Ιστορίας και Πολιτισμού του Δήμου Καλυμνίων. 

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Η κοπή έγινε παρουσία του βουλευτή και κοσμήτορα της Βουλής Βασίλη Υψηλάντη, του βουλευτή Μάνου Κόνσολα, του Δημάρχου Γιάννη Μαστροκούκου, του Επάρχου Μανώλη Μουσελλή, αντιδημάρχων και δημοτικών  συμβούλων, του πολιτευτή της ΝΔ Αντώνη Γιαννικουρή και πολλών Νεοδημοκρατών.

Σε ένα κλίμα ζεστό, αγωνιστικό και αισιόδοξο μίλησε αρχικά ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΔ Γιώργος Καλαθιανάκης και στη συνέχεια πήραν το λόγο οι βουλευτές, ο Δήμαρχος, ο Έπαρχος και ο πολιτευτής της ΝΔ.

Ο πρόεδρος, αφού αναφέρθηκε στα όσα η ΝΔ έχει επιτύχει δεν έχασε την ευκαιρία , εκπροσωπώντας την οργάνωση, να ζητήσει την αρωγή των βουλευτών για τα πολύ σοβαρά ζητήματα στον τομέα της υγείας, όπως για προσλήψεις γιατρών στο Νοσοκομείο του νησιού, προσλήψεις στο ΕΚΑΒ και επίσης για τη μείωση του συντελεστή ΦΠΑ 24 %.

Το φλουρί της βασιλόπιτας βρήκε ο Γιώργος Κάππας, παλιό και πάντα δραστήριο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Καλύμνου

Φωτορεπορτάζ Κατερίνα Καθοπούλη, Μανώλης Μέρης