Το Hellenic Highspeed 3 φορές την εβδομάδα στην Κάλυμνο! (video και φωτογραφίες)

Share

Το Hellenic Highspeed θα έρχεται τρεις φορές την εβδομάδα στην Κάλυμνο όπου και θα διανυκτερεύει. Πρωί η αναχώρηση, απόγευμα στον Πειραιά.

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες του δημάρχου Καλύμνου Δημ. Διακομιχάλη αλλά και του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μιχάλη Μπούκη, το Hellenic Highspeed θα επισκέπτεται την Κάλυμνο τρεις φορές την εβδομάδα όπου και θα διανυκτερεύει. Μετά από αυτή την εξέλιξη η Κάλυμνος θα συνδέεται με Μύκονο, Κυκλάδες και Ικαρία, και θα έχει πλοίο κάθε μέρα, γεγονός που θα συμβάλει σημαντικά στην αύξηση της επισκεψιμότητας στο νησί για ένα δίμηνο.

Η απόφαση αυτή είναι μία επιτυχία που όπως είπε ο δήμαρχος, θα βελτιώσει την ακτοπλοϊκή συγκοινωνία του νησιού και κάλεσε όλους τους Καλύμνιους να στηρίξουν την σημαντική αυτή προσπάθεια.

Ο πρόεδρος του ΔΛΤ Μιχάλης Μπούκης, φανερά ικανοποιημένος τόνισε ότι, όταν ασχολείσαι με την πολιτική, πρέπει να βάζεις στόχους και να είσαι επίμονος και διεκδικητικός. Έτσι, αν και το εγχείρημα δεν ήταν εύκολο μια και η εταιρία έπρεπε να αλλάξει όλο της το πρόγραμμα, το αποτέλεσμα ήταν επιτυχές για το νησί.

Την ικανοποίηση του εξέφρασε και ο τουριστικός πράκτορας κ. Μικές Μάγκος, ο οποίος είπε ότι το πλοίο θα φεύγει πρωί από Κάλυμνο και απόγευμα θα είναι στον Πειραιά και πιστεύει ότι το γεγονός αυτό θα βοηθήσει ώστε να έρθει κόσμος στο νησί για όλη τη σαιζόν.

ΒΙΝΤΕΟ

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι η όλη διαδικασία για την προσέγγιση του Hellenic Highspeed ήταν άψογη. Σύντομα , από ότι φαίνεται, θα έχουμε και άλλες θετικές εξελίξεις.