“Το ημερολόγιο της μάγισσας” της Ροδίτισσας Αναστασίας Διακίδη – Από τις Εκδόσεις Υδροπλάνο

Share

“Αυτό το ημερολόγιο έχει σχεδιαστεί για να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τη μαγεία που κρύβεται μέσα σου. Κρατώντας το ημερολόγιο των μαγικών σου πρακτικών θα διαπιστώσεις ότι οι λέξεις έχουν δύναμη. Ανακαλύπτοντας τη δύναμη και τη μαγεία που κρύβεις μέσα σου, μπορείς να αγαπήσεις περισσότερο τον εαυτό σου και να δεις μαγικά πράγματα να συμβαίνουν στη ζωή σου! Με αγάπη ΙΜΑGINARIUM WORLD”

Με αυτό το εισαγωγικό σημείωμα, ο Εκδοτικός Οίκος Υδροπλάνο συστήνει “Το ημερολόγιο της μάγισσας”, το πρώτο εκδοτικό εγχείρημα στην ελληνική γλώσσα και αγορά, της Αναστασίας Διακίδη.

Ένα καλαίσθητο ημερολόγιο σε εύχρηστο μέγεθος, που μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας. Eνα ημερολόγιο μαγικών πρακτικών, δηλαδή των μικρών καθημερινών πραγμάτων, των στόχων αλλά της μαγικής ψυχολογικής μας ενίσχυσης που μας βοηθούν να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και να βάλουμε μια μαγική νότα στη ζωή μας. Σκοπός του, μέσα από τις σελίδες του και ακολουθώντας τις προτροπές του, είναι να δείξει τον δρόμο προς την μαγεία των καθημερινών πραγμάτων, τη μαγεία που κρύβουμε μέσα μας, αρκεί να μπορέσουμε να την ανακαλύψουμε. Και τότε όλα φαίνονται και γίνονται διαφορετικά! Μαγικά!

Το ημερολόγιο είναι το πρώτο της σειράς. H σχεδίαση έγινε από την Αναστασία Διακίδη και η εικονογράφηση από την Άννα Μπάμπιτς. Επιμέλεια έκδοσης: Υδροπλάνο. Θα το βρείτε στην ιστοσελίδα του Υδροπλάνου https://ydroplanobooks.gr/product/to-imerologio-tis-magissas/ και σε όλα τα (ηλεκτρονικά) βιβλιοπωλεία.

 Το Ημερολόγιο της μάγισσας κυκλοφορεί και στην αγγλική γλώσσα.

Η συγγραφέας

Η Αναστασία Διακίδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Ζει και εργάζεται στο Canterbury, στο Kent, από το 2012. Σπούδασε Αρχαιομετρία και Ιστορία στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του ΠανεπιστημίουΑιγαίου και μετά την αποφοίτησή της συνέχισε τις σπουδές της με μαθήματα Γοτθικής Λογοτεχνίας στο Phoenix Rising Academy του Λονδίνου και μαθήματα Μυστικισμού στο Τμήμα Θρησκειολογίας στο University of Kent. Συνέχισε με σεμινάρια Travel Writing στο University of Cambridge.

 

 

 

Η αγάπη της για την αστρολογία ξεκίνησε από πολύ νωρίς. Το 2018 άρχισε να σπουδάζει αστρολογία  όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές της πέρυσι. Πρόσφατα ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της στην παραδοσιακή αστρολογία στο STA (School of Traditional Astrology)   της Deborah Houlding με τον Βασίλειο Τάκο. Ανελλιπώς παρακολουθεί σεμινάρια και διαλέξεις από διεθνείς αστρολόγους. Είναι μέλος της ISAR (International Society for Astrological Research).

Από τον Ιανουάριο του 2019 εκδίδει το περιοδικό Imaginarium Magazine.Το Imaginarium “γιορτάζει” κάθε τι μαγικό και μαγευτικό στον κόσμο. Οτιδήποτε μυστικιστικό, μαγικό ή απλώς εναλλακτικό, έχει μια θέση στο περιοδικό. Περιλαμβάνει άρθρα για βότανα στη μαγεία και τη λαογραφία, μαγεμένους ταξιδιωτικούς προορισμούς, μαγικούς φωτογράφους, φανταστική και γοτθική λογοτεχνία, μυθολογία, μαντεία, αστρολογία (άρθρα, μαθήματα και μηνιαίες επιρροές) καθώς και συνταγές μαγείας για κουζίνα και ομορφιά!

Στην δίγλωσση (ελληνικά αγγλικά) ιστοσελίδα https://imaginariumworld.co.uk θα βρείτε όλα τα τεύχη του περιοδικού της Αναστασίας Διακίδη στην Αγγλική γλώσσα, καθώς και άλλα βιβλία και προϊόντα, εργαστήρια και διαδικτυακές εκδηλώσεις. Μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση για τις αστρολογικές συνεδρίες  καθώς και μαθήματα για αρχάριους. 

Ευχόμαστε στην Αναστασία να είναι καλοτάξιδο και περιμένουμε τα επόμενα βήματά της!