Το “IRIS’’ ξεκίνησε δρομολόγια και συνδέει την Κάλυμνο με το Turgutreis (video)

Share

Στην Κάλυμνο έφθασε σήμερα το πρωί στις 10.00, το καταμαράν “IRIS’’ προερχόμενο από το Turgutreis και έφερε τους πρώτους  επισκέπτες της σαιζόν από Τουρκία.

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Το πλοίο είναι γρήγορο και άνετο και θα εκτελεί δρομολόγια κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, μετά τα πρώτα δρομολόγια στις 17 και 19 Ιουνίου, συμβάλλοντας με τις προδιαγραφές του στην αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος και στην αύξηση της επισκεψιμότητας στο νησί . Οι επισκέπτες φθάνουν το πρωί, απολαμβάνοντας ένα όμορφο ταξίδι μόλις 45 λεπτών, και επιστρέφουν το απόγευμα, έχοντας στη διάθεσή τους αρκετές ώρες να περιηγηθούν στο νησί. Η συχνότητα των δρομολογίων, δυο φορές την εβδομάδα, θα δώσει δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να παραμείνουν για διακοπές στην Κάλυμνο και περισσότερες ημέρες.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Martinos Maritimes με περισσότερες λεπτομέρειες

«Σας παρουσιάζουμε το “Iris” που ξεκινά τα ταξίδια του από την Κάλυμνο στο Turgutreis στις 17/06 & 19/06! (Μετά κάθε Δευτέρα και Πέμπτη)

Αυτό το κομψό και γρήγορο σκάφος προσφέρει μια συναρπαστική και άνετη ταξιδιωτική εμπειρία. Με μήκος 24 μέτρα και πλάτος 8,5 μέτρα, το «Iris» παρέχει άφθονο χώρο στους επιβάτες να χαλαρώσουν και να απολαύσουν το ταξίδι τους.

Το «Iris» έχει χωρητικότητα 154 επιβατών, διασφαλίζοντας ότι όλοι μπορούν να επιβιβαστούν! Είτε σχεδιάζετε ένα ημερήσιο ταξίδι είτε ένα πιο εκτεταμένο ταξίδι, αυτό το καταμαράν είναι εξοπλισμένο για να καλύψει τις ανάγκες σας.

Αν και το “Iris” δεν αναφέρει ειδική χωρητικότητα μοτοσυκλετών, προσφέρει άφθονο χώρο στους επιβάτες να φέρουν τα ποδήλατά τους για περιπέτειες.

Με μια αξιοσημείωτη ταχύτητα 27,0 κόμβων, το “Iris” θα σας μεταφέρει γρήγορα στον προορισμό σας.

Για να βελτιώσετε την ταξιδιωτική σας εμπειρία, το “Iris” διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο μπαρ. Είτε έχετε διάθεση για ένα δροσιστικό ρόφημα είτε για ένα ελαφρύ σνακ, οι παροχές του πλοίου διασφαλίζουν ότι θα περάσετε ευχάριστα σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Η κράτηση των εισιτηρίων σας για το “Iris” είναι απλή και βολική. Απλώς επισκεφτείτε το Martinos Maritime, όπου μπορείτε να εξασφαλίσετε τη θέση σας σε αυτό το φανταστικό καταμαράν. Εξερευνήστε το εκπληκτικό Turgutreis απολαμβάνοντας την άνεση του “Iris”.

Ξεκινήστε μια αξέχαστη θαλάσσια περιπέτεια με το Fast Catamaran “Iris” και δημιουργήστε αξέχαστες αναμνήσεις στην πορεία».

ΒΙΝΤΕΟ