Το Κοινωνικό παντοπωλείο της ΠΝΑΙ-Παράρτημα Επαρχείου Καλύμνου παρέλαβε είδη διατροφής για 670 δικαιούχους

Share

 

Στο πλαίσιο λειτουργίας του κοινωνικού παντοπωλείου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου – παράρτημα Επαρχείου Καλύμνου, παραλήφθηκαν 20 παλέτες με 16 είδη διατροφής (ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, ζάχαρη, γάλα, καφές, τοματοπολτός κ.ά.), για την ενίσχυση των δικαιούχων των νησιών της Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου. Οι ποσότητες των τροφίμων θα διανεμηθούν άμεσα από τους συνεργαζόμενους φορείς, Ιερά Μητρόπολη, Σύλλογο Πολυτέκνων και Σύλλογο Τριτέκνων. 

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023, στον Ξενώνα του Ναού του Αγίου Μάμμα όπου θα λειτουργήσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφέρειας στην Κάλυμνο, ο Έπαρχος ΠΕ Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής  παρέδωσε στον Μητροπολίτη κκ. Παϊσιο, τον Αρχιερατικό Επίτροπο πρωτ. Αμφιλόχιο Σακαλλέρο και τον εφημέριο του Αγίου Μάμμα πατέρα Χριστόφορο Μελά είδη διατροφής για 670 δικαιούχους της Περιφερειακής Ενότητας και τους ευχαρίστησε για την σύμπραξη και τις κοπιώδεις προσπάθειες να φέρουν εις πέρας το έργο αυτό.

Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που διανέμονται τρόφιμα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφέρειας και ότι η προμήθεια έγινε με διεθνή διαγωνισμό που ολοκληρώθηκε μετά από ενάμιση έτος, με πολλές δυσκολίες.

Ακολουθεί το σχετικό Δελτίο τύπου και φωτογραφίες από την σημερινή επίσκεψη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΣ: ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ

Από την Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου, ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια λειτουργίας του κοινωνικού παντοπωλείου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου – παράρτημα Επαρχείου Καλύμνου, παραλήφθηκαν 20 παλέτες με είδη διατροφής (ελαιόλαδο, ηλιέλαιο , όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, ζάχαρη, γάλα, καφές, τοματοπολτός), για την ενίσχυση των δικαιούχων των νησιών της Περιφερειακής μας Ενότητας. Οι ποσότητες των τροφίμων θα διανεμηθούν άμεσα από τους συνεργαζόμενους φορείς, Ιερά Μητρόπολη, Σύλλογο Πολυτέκνων και Σύλλογο Τριτέκνων.

Οι δικαιούχοι πολίτες θα ειδοποιηθούν, μέσω των φορέων τους, για να παραλάβουν τα τρόφιμα που δικαιούνται.

Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΤΗΣ Π.Ε.ΚΑΛΥΜΝΟΥ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Γ. ΜΟΥΣΕΛΛΗΣ