Το μήνυμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου: Να ακουστεί η γυναικεία φωνή στο debate (video)

Share

Αίτημα για συμμετοχή της στο debate των πολιτικών αρχηγών υπέβαλε την Δευτέρα η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σε μήνυμά της, αφού αναφέρεται στο βιογραφικό της, σημειώνει ότι την Τετάρτη οι επικεφαλής των έξι κοινοβουλευτικών κομμάτων, όλοι άνδρες, ετοιμάζονται να κάνουν ένα debate μεταξύ τους.

«Μόνο μεταξύ ανδρών. Κατέθεσα ένα αίτημα στη διακομματική επιτροπή για τις εκλογές, ζητώντας το αυτονόητο. Να ακουστεί η γυναικεία φωνή στο debate της Τετάρτης. Να προσκληθώ να συμμετάσχω στο debate αυτό ως η μοναδική γυναίκα αρχηγός κόμματος , αλλά και η επικεφαλής του πρώτου σε δύναμη εξωκοινοβουλευτικού κόμματος. Η Πλεύση Ελευθερίας είναι το πρώτο σε δύναμη εξωκοινοβουλευτικό κόμμα που συμμετέχει στις εκλογές. Η αίτηση κατατέθηκε επίσημα, δεν έχω ακόμα απάντηση, δεν πρόκειται όμως να υποχωρήσω και να υπαναχωρήσω στο αίτημα αυτό. Για χάρη της δημοκρατίας, για χάρη της ισότητας, της ίσης πρόσβασης, για να πάψει η υποκρισία για τα ζητήματα ισότητας, για τα ζητήματα της έμφυλης βίας, για τη θέση των γυναικών. Υποστηρίξτε το αίτημά μου. Στηρίξτε την πολυφωνία, την πραγματική δημοκρατία», αναφέρει η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

BINTEO