Το “The Blacklist” ορίζει την επιστροφή της 8ης σεζόν στα τέλη Ιανουαρίου (video)

Share

Το NBC έχει ορίσει ημερομηνία πρεμιέρας στις 22 Ιανουαρίου για το υπόλοιπο της όγδοης σεζόν του “The Blacklist” μετά από δύο επεισόδια που προβλήθηκαν αυτόν τον μήνα. 

Η εκπομπή συνήθως αποτελείται από 22 επεισόδια ανά σεζόν, αλλά αυτό μειώθηκε λόγω της πανδημίας COVID-19 που έκοψε απότομα τα πράγματα στο δέκατο ένατο επεισόδιο την περασμένη σεζόν. Η κινηματογράφηση δεν ξεκίνησε τη νέα σεζόν μέχρι τον Σεπτέμβριο, οπότε η επιστροφή του σόου την άλλη εβδομάδα ήταν έκπληξη.

Τώρα φαίνεται ότι τα δύο επεισόδια που προβλήθηκαν, αν και έχουν χαρακτηριστεί ως η αρχή της όγδοης σεζόν, λειτουργούν περισσότερο σαν το σωστό συμπέρασμα για την έβδομη σεζόν που είχε αρχικά προβλεφθεί. Δεν κλείνει μόνο τις ιστορίες που κυριάρχησαν στην έβδομη σεζόν, αλλά επίσης αφήνει ένα βασικό νήμα που κρέμεται που θα χρησιμεύσει ως η κύρια ώθηση της επόμενης διαδρομής.

Μετά το πιο πρόσφατο επεισόδιο, ο εκτελεστικός παραγωγός John Eisendrath επιβεβαίωσε στην TV Line ότι αυτό ήταν το προγραμματισμένο τέλος για την έβδομη σεζόν και μίλησε τι θα ακολουθήσει για τη σειρά. Φαίνεται ότι η σύγκρουση μεταξύ της Red και της Katarina θα μετατραπεί πλέον σε σύγκρουση μεταξύ της Red και της Liz για την πράξη βίας του Reddington:

«Η Λίζ και ο Ρεντ πρόκειται να πολεμήσουν. Ο θάνατος της Καταρίνα, κάνει τη Λιζ πιο αποφασιστική από ποτέ για να πάρει απαντήσεις σε ερωτήσεις που ζητά επτά χρόνια. Είναι πρόθυμη να κάψει κάθε γέφυρα και να διασχίσει κάθε γραμμή αναζητώντας την αλήθεια. Η παρακαταθήκη της, καθώς και όσα έμαθε από τον Ρέντ τα τελευταία χρόνια για να σκέφτεται σαν εγκληματίας, την καθιστά έναν από τους πιο τρομερούς αντιπάλους του”.

Λόγω της πανδημίας, δεν είναι βέβαιο πόσα επεισόδια θα λάβουμε στη νέα σεζόν, αν και πιθανότατα δεν θα είναι επιπλέον είκοσι όπως συνήθως. Αρκετές άλλες σειρές NBC, συμπεριλαμβανομένου του “This Is Us”, έχουν επίσης σταματήσει.

VIDEO