ΤΟ ΤΑΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! Ηρθε στη Ρόδο η εικόνα των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μανταμάδου! (βίντεο)

Share

Όπως είχαμε αναφέρει σε άλλο άρθρο, ‘ενα τάμα που έκανε ο γνωστός Ροδίτης αθλητής του μπόντιμπιλντιγκ Γιάννης Μάγκος πριν από καιρό, έγινε πλέον πραγματικότητα.

Όπως είπε: «Είχα κάνει ένα τάμα στον Αρχάγγελο Μιχαήλ. Κι επειδή στον Ταξιάρχη μου είχαν συμβεί πολλά πράγματα που μου άλλαξαν την ζωή, αποφάσισα να φέρω την εικόνα του Ταξιάρχη της Λέσβου. Ζήτησα από έναν φίλο μου να φτιάξει την ίδια εικόνα που βρίσκεται στη Μυτιλήνη των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μανταμάδου.

Πήγαμε μαζί με την σύζυγό μου Βούλα Γκασιάμη στη Μυτιλήνη, την πήγαμε στο μοναστήρι όπου μείναμε για δύο μέρες και διαβάστηκε. Τελικά, ήρθε Ρόδο στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Αρταμίτη (από Σάλακο προς Έμπωνα μέσω Αγίου Ισιδώρου) και θα γιορτάζεται την Κυριακή των Μυροφόρων!»

Η εικόνα βρίσκεται πλέον στη Ρόδο με το προσκυνητάρι και ύστερα από συνεννόηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ρόδου κ. Κύριλλο και τους ιερομόναχους Λεόντιο Τσικριτσάκη και Αναστάσιο Τσικρίτζη.

Ο Γιάννης Μάγκος ευχαρίστησε τον γλύπτη Παναγιώτη Μανουσάκη για την κατασκευή της ιερής εικόνας που βρίσκεται πλέον στο νησί μας και όλοι οι Ροδίτες θα έχουν την ευκαιρία να την προσκυνήσουν!

Είναι πράγματι ένα μεγάλο τάμα που έγινε πραγματικότητα για όλους τους πιστούς που θέλουν να επισκέπτονται και να προσκυνούν την εικόνα των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μανταμάδου!

ΒΙΝΤΕΟ (in12)