Τον Χαρδαλιά για περιφέρεια Αττικής θέλει η Νέα Δημοκρατία – Την Δευτέρα οι εξελίξεις

Share

ΤΗΝ Δευτέρα αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις του Μεγάρου Μαξίμου, σχετικά με το πρόσωπο που θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία στην περιφέρεια Αττικής, στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. 

Όπως μετέδιδε νωρίτερα το parapolitika.gr, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς θα λάβει το γαλάζιο χρίσμα στην προσεχή αναμέτρηση για την μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, μετά τη δυσαρέσκεια που προκλήθηκε σε Πειραιώς και Μαξίμου για τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, με την στήριξη στην υποψηφιότητά του να τίθεται υπό αίρεση μετά το περιβόητο ζεϊμπέκικο στο Ζάππειο, εν μέσω πυρκαγιών.

Το ρεπορτάζ του parapolitika.gr επιβεβαιώνεται πλήρως και ως προς τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μαξίμου ανάμεσα στους κκ Χαρδαλιά, Μπρατάκο και Παπασταύρου.

Eδικότερα, όπως γνωστοποιήθηκε επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες μας, ο υφυπουργός Άμυνας, Νικος Χαρδαλιάς, επέστρεψε από τα στρατόπεδα τα οποία επισκέφθηκε για να επιθεωρήσει τα συστήματα πυρασφάλειας και είχε συνάντηση, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου και τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο.

Να σημειωθεί ότι ο Nίκος Χαρδαλιάς αποτελεί προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μάλιστα όσοι γνωρίζουν το σχετικό παρασκήνιο αναφέρουν ότι πρόκειται για μια ιδέα που είχε συζητηθεί μεταξύ των δυο ανδρών και πριν από 1,5 χρόνο. Ωστόσο μετά τις τελευταίες εξελίξεις που σχετίζονται με τον νυν περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, ο πρωθυπουργός φαίνεται ότι την επανάφερε στο προσκήνιο.

Όσον αφορά τον δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, το όνομα του οποίου έπεσε στο τραπέζι για την υποψηφιότητα της ΝΔ στην περιφέρεια Αττικής, ο ίδιος ο κ. Παπανικολάου με ανάρτησή του ξεκαθάρισε ότι στις προσεχείς εκλογές θα διεκδικήσει εκ νέου τη δημαρχία της Γλυφάδας.

Ο Γιώργος Παπανικολάου διέψευσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής έχοντας τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

«Με όλη μου την αγάπη. Για την πόλη μας και για τους ανθρώπους της. Για όσα ζήσαμε. Για όλα αυτά που πετύχαμε. Για αυτά που έρχονται. Λαμβάνω την τιμή να θέσω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως επικεφαλής του συνδυασμού “Η Γλυφάδα μας”. Τα καλύτερα είναι μπροστά» γράφει στην ανάρτησή του.