Τον Έπαρχο Μ.Μουσελλή επισκέφθηκε ο Αντ.Μιαούδης, Public Officer από το Ντάργουιν (video)

Share

Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχθηκε ο Έπαρχος, Μανώλης Μουσελλής τον συμπατριώτη μας Αντώνη Μιαούδη, Public Officer, υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων και πρόεδρο της επιτροπής Αδελφοποίησης, από το Ντάργουιν.  Η επίσκεψη έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την Ελληνική Κοινότητα και κυρίως το ελληνικό σχολείο. 

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Ο κ. Μουσελλής, αφού εξήρε την σημαντική προσφορά όλων των αποδήμων στον τόπο τους, τόσο στο παρελθόν όσο και την περίοδο της οικονομικής κρίσης και μέχρι σήμερα, του παρέδωσε την πλακέτα του Επαρχείου, ως εκπρόσωπο της ομογένειας και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στον Ελληνισμό. Εξέφρασε μάλιστα την επιθυμία να συνεχιστεί η επαφή τους ώστε, ως θεσμός, να συμβάλει στην επίλυση διαφόρων ζητημάτων που συζήτησαν.

Ο κ. Μιαούδης, συγκινημένος ευχαρίστησε τον κ. Μουσελλή , εξέφρασε την ικανοποίηση του για την προθυμία του Επάρχου να βοηθήσει στις ανάγκες που υπάρχουν  στο ελληνικό σχολείο στο Ντάργουιν  και όχι μόνο και του παρέδωσε τα δώρα που του έφερε από την Αυστραλία.

Ακολουθεί το ρεπορτάζ από την επίσκεψη