TV series / Halston: Σεξ, ναρκωτικά και extra δόση glamour (pics & video)

Share

Το ίδιο μίνιμαλ, όμως, δεν ήταν και στην ιδιωτική του ζωή. Λάτρευε τα φώτα, την καλοπέραση, τη λάμψη και τα πάθη του. Συχνός θαμώνας του θρυλικού νυχτερινού κέντρου Studio 54 τα φλας πάντα τον φωτογράφιζαν με διάσημες συντροφιές στο πλευρό του όπως την Bianca Jagger και τον Andy Warhol.

Γεννήθηκε στις 23 Απριλίου 1932 στην Αϊόβα και από πολύ νωρίς το μικρόβιο της μόδας φώλιασε στην καρδιά του. Το 1958 εγκαταστάθηκε στη Νέα Υόρκη το 1958 και πριν προλάβει να φτάσει τα 30 ήταν ένας από τους πιο γνωστούς σχεδιαστές καπέλων.

VIDEO THE REAL HALSTON

Για αρκετή περίοδο δούλεψε στο πασίγνωστο πολυκατάστημα Bergdorf Goodman γνωρίζοντας εκεί πάρα πολλές διάσημες κυρίες του σινεμά και όχι μόνο, οι οποίες όταν άνοιξε το δικό του ατελιέ σχημάτιζαν ουρές για τις δημιουργίες του.

Την ώθηση όμως για την κορυφή του την έδωσε η Jackie Kennedy όταν φόρεσε ένα από τα καπέλα του στην ορκωμοσία του νέου προέδρου της Αμερικής και συζύγου της, J.F. Kennedy. Αμέσως, όλα τα φώτα έπεσαν πάνω του και ήταν μόνο η αρχή για τον σπουδαίο μύθο που θα τον ακολουθούσε μέχρι το τέλος.

Η σειρά ακολουθεί τον Halston από την αφάνεια στην καταξίωση και την πτώση. Από την άνοδο στη νεοϋορκέζικη high society, τον πολυτάραχο βίο με τα ναρκωτικά, τα ξέφρενα πάρτι αλλά και τα όργια με άνδρες που φιλοξενούσε στο σπίτι του μαζί με το on and off σύντροφό του Victor Hugo, μέχρι την κρίση στην εταιρεία του και το τραγικό του τέλος από το AIDS.

Το Halston υπόσχεται ένα ταξίδι στα πιο λαμπερά σαλόνια της Νέας Υόρκης αλλά και μία κρυφή ματιά πίσω από τις σκοτεινές κλειδαρότρυπες της «καλής ζωής». znews

VIDEO