Βασίλης Μουσελλής: Δεν περισσεύει ούτε ένας Καλύμνιος! Όλοι μαζί θα φέρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε για την Κάλυμνο (video)

Share

 

Βασίλης Μουσελλής: Δεν περισσεύει ούτε ένας Καλύμνιος! Όλοι μαζί θα φέρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε για την Κάλυμνο

«Η λέξη εθελοντισμός από μόνη της έχει πολύ μεγάλη σημασία. Ο εθελοντισμός είναι μια σπουδαία πράξη»

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Mια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης για τον πρώτο ενάμιση μήνα από την ανάληψη των καθηκόντων του, παραχώρησε στο News-Politics και στην Ειρήνη Χαλκίτη, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Βασίλης Μουσελλής.

Ο Αντιδήμαρχος, αν και δεν γνωρίζει από πολιτική όπως μας δήλωσε, έχει τη θέληση και την όρεξη να προσφέρει στον τόπο του, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του πολίτη, του Καλύμνιου «που έχει πολύ φιλότιμο» και  έχοντας δίπλα του  τους συναδέλφους του της υπηρεσίας καθαριότητας που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για μια Κάλυμνο πιο καθαρή.

«Ο πολίτης είχε ξεχαστεί αρκετά χρόνια, όμως βλέπει ότι προσπαθούμε να κάνουμε έργο προς όφελος του Καλυμνιακού λαού, αν μιλήσεις με τον πολίτη και εξηγήσεις , τότε θα συνεργαστεί. Κανείς Καλύμνιος δεν περισσεύει! Όλοι μαζί θα φέρουμε αποτέλεσμα για την Κάλυμνο» είπε, μεταξύ άλλων, ο Αντιδήμαρχος.

Ο κ. Μουσελλής μας μίλησε επίσης για τις εθελοντικές ομάδες που δρουν στο νησί και την καλή συνεργασία που υπάρχει. «Η λέξη εθελοντισμός από μόνη της έχει πολύ μεγάλη σημασία. Ο εθελοντισμός είναι μια σπουδαία πράξη» πρόσθεσε και κάλεσε τους συμπολίτες του την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, όλοι μαζί με τις εθελοντικές ομάδες να καθαρίσουν το δασάκι «Λάζαρος Ζαραφωνίτης».

Τέλος ο Αντιδήμαρχος μας ενημέρωσε για το πρόβλημα που υπάρχει στο δασάκι από τις κάμπιες και τις ενέργειες που γίνονται για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Ακολουθεί η συνέντευξη