Βυρίνης: Με τέσσερα νέα βίντεο για τον θεματικό τουρισμό θα προβληθεί η Ρόδος στην έκθεση του Βερολίνου

Share

Με τέσσερα νέα βίντεο θα προβληθεί η Ρόδος στην τουριστική έκθεση που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο στο Βερολίνο. Εκεί η Ρόδος θα προβληθεί με δικό της περίπτερο όπως έγινε με την τουριστική έκθεση του Λονδίνου. 

Τα βίντεο θα αφορούν το θεματικό τουρισμό όπως δήλωσε στον Sky σήμερα ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος αρμόδιος για θέματα τουρισμού Αθανάσιος Βυρίνης.

Τα νέα θεματικά βίντεο θα αφορούν όπως εξήγησε τους ψηφιακούς νομάδες, το χειμερινό τουρισμό, τον εσωτερικό τουρισμό και τον τουρισμό πολυτελείας.

Υπενθυμίζεται πως έχουν δημιουργηθεί το 2022 πέντε θεματικά βίντεο τα οποία παρουσιάστηκαν στην τουριστική έκθεση που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο.

Στην παρούσα φάση γίνεται ετοιμασία για την προβολή της Ρόδου στην τουριστική έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στην Ουτρέχτη.

Πάντως οι προκρατήσεις πάντα αρκετά καλά όπως τόνισε ο κ. Βυρίνης

Η σεζόν πάντως ξεκινάει τον προσεχή Μάρτιο και τα μηνύματα που φθάνουν στη Ρόδο δείχνουν πως θα εξελιχθεί καλά για το νησί μας.

«Και στην Ολλανδία η προβολή που θα γίνει για τη Ρόδο θα έχει απήχηση», τόνισε.

«Είναι νωρίς για να κάνουμε προβλέψεις. Εκτιμούμε πως σε αφίξεις θα προσεγγίσουμε τα δεδομένα του 2022», είπε ο κ . Βυρίνης.

Λύση όμως πρέπει να δοθεί στο πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού όπως υπογράμμισε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος αρμόδιος για θέματα τουρισμού.

Ετοιμασίες γίνονται τώρα όμως και για την υποδοχή του κρουαζιερόπλοιου που θα κάνει ποδαρικό στο λιμάνι της Ρόδου την 1η Ιανουαρίου.

Θα γίνει όπως είπε ο κ. Βυρίνης η καθιερωμένη υποδοχή από το Δήμο Ρόδου και τη Διεύθυνση Τουρισμού. / πηγή: sky rodos