Ξεκίνησαν οι ανακοινώσεις και από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη, Νικηφόρο Παπανικόλα – Τα ονόματα

Share

Ξεκίνησαν οι ανακοινώσεις και από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη, Νικηφόρο Παπανικόλα. Όπως ανέφερε στην ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Ξεκινάμε από σήμερα να παρουσιάζουμε τους Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της “Νέας Εποχής”! Σήμερα, καλωσορίζουμε τον Μικέ Ζηρούνη από την Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου!

Ο Μικες Ζηρουνης γεννήθηκε στην Κάλυμνο το 1978, σπούδασε Προγραμματιστής Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πολυμέσων στην Αθήνα. Yπήρξε μέλος της μεγαλύτερης εταιρίας προμήθειας software στο χώρο της υγείας ως υπεύθυνος προμηθειών και διαγωνισμών για 18 συναπτά έτη.

Στον Δήμο Καλύμνου, δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της καθημερινότητας και της συγκοινωνίας και είναι πάντα κοντά στο χώρο του αθλητισμού, πρώτα ως αθλητής και πλέον και ως προπονητής στην τοπική ομάδα μπάσκετ του νησιού Calymnos Basketball Academy.
Ενεργό μέλος σε εθελοντικές και περιβαλλοντικές οργανώσεις, συμμετέχοντας σε δράσεις σε όλο τον Ελλαδικό χώρο.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΕ ΖΗΡΟΥΝΗ
Φίλες και φίλοι, συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,

ήρθε η ώρα να σας απαντήσω στα τόσα πολλά τηλεφωνήματα και μηνύματα, που όλο αυτό τον καιρό δεχόμουν από εσάς, με το αγνό σας ενδιαφέρον, ως προς το τι σκεφτόμουν να πράξω στις επερχόμενες εκλογές.

Η απάντηση λοιπόν, έρχεται μέσα από την υποψηφιότητά μου στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο ψηφοδέλτιο του Υποψήφιου Περιφερειάρχη μας, Νικηφόρου Παπανικόλα.

Δίχως πολλά λόγια, τα οποία απεχθάνομαι, ζητάω τη στήριξή σας, ώστε να μου δοθεί η ευκαιρία μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο, να γίνω η φωνή σας.
Οι προκλήσεις πολλές με κυριότερες:
🔸Υγεία
🔸Ακρίβεια
🔸Συγκοινωνίες

Διεκδικούμε, αναδεικνύουμε, καινοτομούμε. Προτάσεις με κοινωνικό και προοδευτικό πρόσημο.

Ευχαριστώ τον Επικεφαλή μας, Νικηφόρο Παπανικόλα για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και όλους εσάς για την αγάπη και την στήριξή σας.

Καλή επιτυχία σε όλους του υποψηφιους σε 1ο και 2ο βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η δύναμη, είστε εσείς.

🤜🤛
Τα νησιά μας στο προσκήνιο.
Νέα Εποχή στο Νότιο Αιγαίο!

ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΛΑΣ

Αντίστοιχα η σημερινή ανακοινωση αφορά τον κ. Γιάννη Σταυλά. Στην ανακοίνωση ο κ. Παπανικόλας, αναφέρει:

Ο Γιάννης Σταυλάς είναι γέννημα – θρέμμα Ροδίτης και παντρεμένος με δύο παιδιά. Είναι συνταξιούχος Αεροναυπηγός Μηχανικός. Σπούδασε στη Σχολή Ικάρων και στο Πολυτεχνείο Βερολίνου.
Είναι Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Αεροπορικής Ένωσης, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Ρόδου και Διευθύνων Σύμβουλος του Summer Aviation Forum.
Διετέλεσε Πρόεδρος της Αερολέσχης Ρόδου, Υπεύθυνος Ασφάλειας Αεροναυτιλίας και Προϊστάμενος στο τμήμα Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας του αερολιμένα Ρόδου.
Το 1992 βραβεύτηκε από τον World Air Sports Federation – FAI για τη συμβολή του στον Αεραθλητισμό.
Καλώς όρισες Γιάννη! #nikiforos2023

Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον Γιώργο Κυπραίο!
Ο Γιώργος είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω. Iδρυτής και πρώην πρόεδρος του ΔΣ του Lucky Paws. Πρώην μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου, ενώ υπήρξε μέλος και ταμίας του ΔΣ ΛΕΑΔΡ. Επίσης έχει διατελέσει γραμματέας και πρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου φιλοζωικής Ρόδου.
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "@nt ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟ NOTIO ΑΙΓΑΙΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΠΡΑΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΟΔΟΥ"