Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανακατασκευή χλοοτάπητα και ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Καλύμνου (φωτος κ βίντεο)

Share

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα και του ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο της Καλύμνου, ένα έργο προϋπολογισμού 450.000 ευρώ, που χρηματοδοτείται εξολοκλήρου από την Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου και υλοποιείται με βάση προγραμματική σύμβαση που υπεγράφη το 2021, μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Δήμου Καλυμνίων, όπως μας ενημερώνει ο Έπαρχος ΠΕ Καλύμνου  Μανώλης Μουσελλής. 

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Το έργο με τίτλο «Ανακατασκευή Χλοοτάπητα και Ταρτάν Δημοτικού Σταδίου Καλύμνου», το οποίο ξεκινά με δυο χρόνια καθυστέρηση, υπολογίζεται ότι θα τελειώσει σε δυο μήνες. Η είδηση έναρξης των εργασιών χαροποίησε όλους και ιδιαίτερα τους αθλητές και τους προπονητές του στίβου και του ποδοσφαίρου αλλά και πολίτες οι οποίοι αθλούνται στους χώρους του γηπέδου.

Όπως είπε ο Έπαρχος, το έργο αυτό είχε εξαγγελθεί ότι θα υλοποιηθεί σχεδόν αμέσως με την ανάληψη των καθηκόντων του, από τον ίδιο και από τον πρώτο εντεταλμένο σύμβουλο Αθλητισμού και νυν Αντιπεριφερειάρχη, Νίκο Νικολή.

Επίσης, με αφορμή την σημαντική αυτή είδηση για τον αθλητισμό του νησιού, ο Μανώλης Μουσελλής μας ενημέρωσε για τις συχνές επισκέψεις του σε όλα τα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου, οι οποίες συνεχίζονται απρόσκοπτα καθόλη τη διάρκεια της θητείας του.

Τέλος, ζητήσαμε από τον Μανώλη Μουσελλή να μας πει αν θα είναι υποψήφιος για δεύτερη φορά στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Χατζημάρκου. Εκείνος απάντησε λέγοντας πως η απόφαση και η ευθύνη κατάρτισης του ψηφοδελτίου είναι ευθύνη του Περιφερειάρχη, ο οποίος και θα τους ενημερώσει όποτε είναι έτοιμος.

Ακολουθεί η συνέντευξη με τον Μανώλη Μουσελλή