Ξεκινούν οι πτήσεις και το πρόγραμμα Ρώσων τουρ οπερέιτορ προς Ελλάδα – Τι λέει η TEZ TOUR

Share

Ξεκινούν οι πτήσεις από την Ρωσική Ομοσπονδία και οι Ρώσοι τουρ οπερέιτορ ανακοινώνουν τα προγράμματά τους (στο μέτρο που επιτρέπεται). Την σχετική ανάρτηση στο facebook έκανε ο πρόεδρος κ διευθύνων σύμβουλος της ΤΕΖ ΤΟΥΡ κ. Δημήτρης Χαριτίδης: 

Φίλοι, σίγουρα δεν είναι αυτό που θέλουμε, αλλά το πιο δύσκολο είναι η αρχή. Οι επισκέπτες από τη Ρωσική Ομοσπονδία θα μπορούν να χαλαρώσουν σε 2 ελληνικά νησιά! Φιλόξενοι Κρήτη και Ρόδος θα καλωσορίσουν πολύ σύντομα τους επισκέπτες του TEZ TOUR από τη Ρωσία κατά τη θερινή περίοδο 2021!
✅ Από τις 26 Ιουνίου η TEZ TOUR ξεκινά πτήσεις προς την Κρήτη και είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει κρατήσεις για περιηγήσεις στην Ελλάδα σε πολύ ελκυστικές τιμές!
✅ Τακτικές πτήσεις εκτελούνται από τη Μόσχα 2 φορές την εβδομάδα: κάθε Τετάρτη και Σάββατο. Πηγαίνουμε για την πρωτεύουσα της Ελλάδας και μετά από μια σύντομη σύνδεση στην Αθήνα, αναχωρούμε για το Ηράκλειο στο υπέροχο νησί της Κρήτης. Οι τιμές είναι πολύ ελκυστικές, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες τιμές εισιτηρίων για Μόσχα – Αθήνα.
Αεροπορικά ταξίδια σε τακτικές πτήσεις της Aegean Airlines – η καλύτερη ευρωπαϊκή περιφερειακή αεροπορική εταιρεία του 2019, μέλος της Star Alliance!
✅ Οι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να κάνουν κράτηση για εκδρομές στη Ρόδο! Από τις 23 Ιουνίου από τη Μόσχα κάθε Τετάρτη. Τα ξενοδοχεία περιμένουν ανυπόμονα τους επισκέπτες και έχουν ήδη ανοίξει τις πόρτες τους!

Για να απολαύσετε τις διακοπές σας στην Ελλάδα θα χρειαστείτε:
– ή δοκιμή PCR,
– ή πιστοποιητικό εμβολιασμού,
– ή πιστοποιητικό παρουσίας αντισωμάτων.
Ελάχιστες απαιτήσεις για μια τόσο πολυαναμενόμενη εκδήλωση!
Ελπίζω ότι πολύ σύντομα θα μπορέσουμε να αυξήσουμε τον αριθμό των πτήσεων από τη Ρωσία προς την Ελλάδα.