Ξέσπασε ‘κόντρα’ στη ΝΔ – Δυσαρέσκεια Καραμαρίτη κατά της προέδρου της ΔΕΕΠ – Τα σχόλια στο facebook

Share

‘Κόντρα’ ξέσπασε στην τοπική Νέα Δημοκρατία με αφορμή την συνάντηση που έγινε στην περιφέρεια με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας και καθηγήτρια Ιατρικής Μίνα Γκάγκα, τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο, την πρόεδρο της ΔΕΕΠ Έφη Χαραλαμποπούλου, το μέλος της κεντρικής πολιτικής επιτροπής Μηνά Νικολάου μέλη της ΔΗΜΤΟ και της ΔΕΕΠ σε μια εμπεριστατωμένη, ενημερωτική και εποικοδομητική συζήτηση για θέματα Υγείας της περιοχής μας -όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ρόδου, Αντώνης Αρφαράς. 

Η ανάρτηση του κ. Αρφαρά:

Ο Νίκος Καραμαρίτης που είναι τομεάρχης Υγείας της ΝΔ στη νομαρχιακή έγραψε το εξής σχόλιο απαντώντας στην ανάρτηση του προέδρου της ΔΗΜΤΟ, Αντώνη Αρφαρά στο facebook:

”Ξεχάσατε να προσκαλέσετε τον τομέα υγείας του κόμματος. Όχι πρώτη φορά. Αυτή η Πρόεδρος θα περάσει στην ιστορία ως η πιο άσημη και απολίτικη Πρόεδρος. Δεν γνωρίζει πάνω από πενήντα Νεοδημοκρατες,ούτε τον τομέα υγείας του κόμματος .

Όλοι εμείς πού η κυρία αυτή δεν γνωρίζει θα είμαστε παρόν στη μεγάλη σημερινή συγκέντρωση όπως ήμασταν πάντα. Ζήτω η Νέα Δημοκρατία”.

Παράλληλα, κάτω από την απάντηση Καραμαρίτη, ήρθε και η απάντηση του Αντώνη Κωστάκη:

”Ε ρε που φτάσαμε να μην καλείται ο τομέας υγείας του κόμματος για θέματα υγείας με την Υπουργό.. … . Αμφιβάλλω αν κάποιοι στη ΔΕΕΠ γνωρίζουν πως είναι δομημένη η Οργάνωση του Κόμματος στον Νομό…” / πηγή: NotosNews