Υπερδόμηση μαρίνας Ρόδου: Φταίνε όλοι οι προηγούμενοι δήμαρχοι πλην… Κολιάδη

Share

 

Αν μπορούσε ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξανδρος Κολιάδης για την σχεδιαζόμενη υπερδόμηση της μαρίνας Ρόδου θα έριχνε ευθύνες ακόμη και στον De Vecchi! 

Στη συνεδρίαση λογοδοσίας, συνέχεια της συνεδρίασης της Τετάρτης ο δήμαρχος Ρόδου έριχνε ευθύνες, με κομψό αλλά ευδιάκριτο τρόπο σε όλους τους δημάρχους από το 2009, από τότε ξεκίνησε η εν λόγω υπόθεση. 

Κρατώντας χαρτιά που του είχαν ετοιμάσει οι συνεργάτες του, έβγαζε τις ευθύνες απο πάνω του και τις έριχνε στους προηγούμενους ασχέτως οτι ο ίδιος ψήφισε δυο αποφάσεις του δήμου επι της προηγούμενης δημοτικής αρχής και όπως έχει ξαναπεί δεν ήξερε τι ψήφιζε!!!

“Περιποιήθηκε” καταλλήλως τον Στάθη Κουσουρνά για την αρπαγή της μαρίνας του Μανδρακίου απο το ΤΑΙΠΕΔ που όπως έλεγε και ξαναλεγε δεν είχε ανοίξει μύτη! Να σημειωθεί οτι ο κ. Κουσουρνάς εχει στηρίξει παντοιοτρόπως τον κ. Κολιάδη όπως και ο τέως νομάρχης και βουλευτής Γιάννης Παρασκευάς για τον οποίο είπε οτι ” με τη μαρίνα έχει μια εμμονή που δεν την καταλαβαίνει”!

Θυμήθηκε και την οδό Ρόδου-Λίνδου, καρφί προς Παρασκευά, που δεν φτιάχτηκε καλά και σήμερα έχουμε πολλά ατυχήματα. “Έχουμε κοντή μνήμη” σημείωσε ο κ. Κολιάδης και προσέθεσε ότι είχε αρνηθεί να μπει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο για να μην εκθέσει κόσμο”!!!

Δήλωσε ότι τώρα δεν μπορεί να αλλάξει κάτι, έχει εκδοθεί ΦΕΚ και ανέφερε οτι με τους υπεύθυνους της μαρίνα συζητά μια χαρά και είναι έτοιμοι να καθίσουν στο τραπέζι να συζητήσουν τροποποιήσεις και αντισταθμιστικά.

“Εγω στηρίζω την επένδυση. Δεν έχω διάθεση να σύρω το δήμο σε οικονομικές περιπέτειες”. Να σημειωθεί οτι όσοι μίλησαν όλοι είπαν οτι δεν είναι αντίθετοι με την επένδυση αλλά με την υπερδόμηση που ουσιαστικά θα έχουμε μια πόλη μέσα στην πόλη με επιπτώσεις στο κλίμα και στο ανατολικό μέτωπο της πόλης αλλά και στην τοπική οικονομία που δεν έχουν ακόμη υπολογιστεί.

Το ωραίο ήταν που κάλεσε τον Ιάκωβο Γρύλλη να πάει να μιλήσει με τους επενδυτές την ώρα που έχουν καταθέσει σε βάρος του αγωγή για την προσφυγή στο ΣτΕ μεγάλου οικονομικού αντικειμένου!

Ο κ. Γρύλλης κρατώντας στοιχειωδώς την αξιοπρέπεια του του είπε οτι δεν συνομιλεί με αυτούς που θέλουν να τον καταστρέψουν οικονομικά.

Ανέφερε, τέλος, ότι το θέμα θα τεθεί σε κανονική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και θα κληθούν να μιλήσουν Γιάννης Παρασκεευάςς και Νίκος Φαρμακίδης.

Πηγή: VERENA.gr