Ινδός επιχειρηματίας  ενισχύει τους αθλητές του ΑΣ Καζώνης – Κάλυμνος 2000!

Share

 

Ο Ινδός επιχειρηματίας από το Λονδίνο Ankit Gupta,  ενίσχυσε με το ποσό των 1000 ευρώ τον ΑΣ Καζώνης- Κάλυμνος 2000 προκειμένου να καταφέρει να καλύψει τις δαπάνες για τη συμμετοχή των Καλυμνίων αθλητών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18-15. 
ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ
Είναι γνωστές οι οικονομικές δυσκολίες που τα ερασιτεχνικά Αθλητικά Σωματεία ή Σύλλογοι αντιμετωπίζουν προκειμένου να μπορέσουν να παρέχουν στους αθλητές τα υποτυπώδη, αναγκαία εφόδια για σωστή άθληση, προπονήσεις, μετακινήσεις για αγώνες κ.α . Για τον συγκεκριμένο Σύλλογο μάλιστα, ο πρόεδρος του είχε επιδοθεί σε έναν “αγώνα δρόμου” ώστε και αυτή τη φορά να συγκεντρωθεί το ποσό για τη συμμετοχή των αθλητών στο πρωτάθλημα.
Ο κ. Ankit Gupta, ενημερώθηκε από Καλύμνιο φίλο του για όλα τα παραπάνω και με ιδιαίτερη χαρά προχώρησε στην ενίσχυση του Συλλόγου.
Ο πρόεδρος του “Καζώνης-Κάλυμνος 2000”, Γιώργος Ρούσσος   ευχαρίστησε τον Ινδό επιχειρηματία και φίλο του αθλητισμού και της Καλύμνου πλέον, με ανάρτηση του:
“ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!Τον ΙΝΔΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΣΤO ΛΟΝΔΙΝΟ κ.  Ankit Gupta-Eταιρεία Επενδύσεων AIDOS INDIA FUND LIMITED- https://alcorcapitalgroup.com- Ankit.Gupta@alcorcapitalgroup.com   για την ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΙΑ με 1000 ΕΥΡΩ για την πλήρη συμμετοχή  του Συλλόγου μας στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ18-15,16/06/2024 στην Πάτρα!!!
O κ. Ankit Gupta μας δήλωσε ότι  “ήταν ευχαρίστηση και προνόμιο να χορηγήσει το ποσό που ήθελε ο Πρόεδρος του Συλλόγου για να υποστηρίξει τα παιδιά για την ανάπτυξη του αθλητισμού των νέων στη Καλυμνιακή  κοινωνία”.
Η γνωριμία αυτή προέκυψε από την προσπάθεια Καλύμνιου φίλου του κ. Ankit!!!, που του εισηγήθηκε σχετικά , κάνοντας του μια ενημέρωση για τον σύλλογο και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Πρόεδρος του και τον οποίο επίσης ευχαριστούμε!!!!”