Lifestyle, μνημόνια και ψέμματα: Οξεία επίθεση της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ στο ΣΥΡΙΖΑ

Share

 

Μετωπική επίθεση εξαπολύει με ανακοίνωση της η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στα Νότια Δωδεκάνησα κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Στο πλαίσιο της προεκλογικής τακτικής εν όψει των Ευρωεκλογών, αποφασίστηκε και υλοποιείται η επίθεση, με τον φόβο τελικά και επί της ουσίας, ποιο κόμμα θα πάρει τη δεύτερη θέση!

Η ανακοίνωση
Έχοντας μείνει μονάχα λίγες μέρες μέχρι τις ευρωεκλογές, κάποιοι θυμήθηκαν τα νησιά μας όψιμα για ψηφοθηρικούς λόγους, όπως άλλωστε συνηθίζουν τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα, στο πλαίσιο περιοδείας στελεχών τους αναφέρθηκαν στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο στηρίζεται στο κυβερνητικό πρόγραμμα που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά την περίοδο διακυβέρνησης του.

Αλήθεια, κυρίες και κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ για ποιο πρόγραμμα μιλάτε; Αυτό που κατάργησε τον μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ; Το πρόγραμμα το οποίο μας οδήγησε στο τρίτο και αχρείαστο μνημόνιο μετά τα ψέματα και τον λαϊκισμό; Ή το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτό που ο ίδιος ο πρόεδρος σας δεν γνωρίζει, διότι έχει μάθει να αναλώνεται στο lifestyle και στο να κάνει επίδειξη του πλούτου του. Μάλλον το πρόγραμμα σας είναι πιο κοντά στην εικονική πραγματικότητα, παρά στα πραγματικά προβλήματα του τόπου μας.

Ακόμα, δεν έχει βρει λίγο χρόνο να μας καταθέσει το πόθεν έσχες του, ως όφειλε, ως πρόεδρος Κόμματος. Ο ΣΥΡΙΖΑ έδειξε έμπρακτα τον “σεβασμό” του στα Δωδεκάνησα, τα νοτιοανατολικά σύνορα της Ευρώπης, για άλλη μία φορά, με το να μην έχει ούτε έναν υποψήφιο στο Ευρωψηφοδέλτιο από τα νησιά μας -κάτι που ισχύει και για τη ΝΔ-. Για τον ΣΥΡΙΖΑ, η Δωδεκάνησος κείται μακράν απ’ ό,τι φαίνεται.

Καλούμε τους πολίτες να αναλογιστούν ποια πολιτική δύναμη είναι αυτή που μπορεί να μπει φραγμός στην αλαζονεία και στην ασυδοσία της παρέας του Μαξίμου και να δώσει τη δύναμη στο ΠΑΣΟΚ να εκφράσει τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες της χώρας.