Κάλυμνος: Ο ΓΓ Απόδημου Ελληνισμού Γιάννης Χρυσουλάκης στον Έπαρχο Μανώλη Μουσελλή. Συνάντηση με ομογενείς (φωτος κ βίντεο)

Share

 

Στην Κάλυμνο βρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας, Γιάννης Χρυσουλάκης. Ο κ. Χρυσουλάκης επισκέφθηκε τον Έπαρχο ΠΕ Καλύμνου, Μανώλη Μουσελλή , μαζί με τον Καθηγητή του Πανεπιστήμιου του Darwin, Γιώργο Φραζή, με τους συμμετέχοντες φοιτητές στο πρόγραμμα εκμάθησης της Ελληνικής Γλώσσας και εκπροσώπους των ομογενών από Campbell Ohio και Darwin. 

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Το πρόγραμμα αυτό υλοποιείται υπό την αιγίδα της Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και πρόκειται για τον 18ος θερινό κύκλο εντατικών μαθημάτων, που εντάσσεται στο 4ο Συνέδριο Ελληνικής Διασποράς με τίτλο, « Συγχρονικές και Διαχρονικές Όψεις της Ελληνικής Διασποράς.  Ο Γενικός βρέθηκε στο νησί για να το «υποστηρίξει» και να παρουσιάσει το σχετικό βιβλίο.

Ο Έπαρχος τους καλωσόρισε και αναφέρθηκε στην προσφορά, τόσο του κ. Χρυσουλάκη, ο οποίος φροντίζει να κρατά ενωμένο τον Ελληνισμό ως τα πέρατα της γης , όσο και του συμπατριώτη μας Ακαδημαϊκού Γιώργου Φραζή που μας κάνει όλους υπερήφανους και είναι ο άνθρωπος που χρόνια τώρα έχει αφιερωθεί στη διάδοση και την εκμάθηση της Ελληνικής Γλώσσας.

Ακολουθεί βίντεο από το καλωσόρισμα και φωτογραφίες

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ