Καμπουράκης: Πώς γνωρίζει ο κ. Κολιάδης ότι η απόφαση του ΣτΕ για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στη Ρόδο, έχει βγει;

Share

 

Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε στην ΕΡΤ ο Δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Κολιάδης, ο κ. Αντώνης Καμπουράκης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:  
«Η απόφαση έχει βγει και καθαρογράφεται» αποκάλυψε σήμερα -μέσω της ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου- ο δήμαρχος, Αλέξανδρος Κολιάδης.
Τα ερωτήματα αυτονόητα και ξεκάθαρα: Πως γνωρίζει ο κ. Κολιάδης αυτή την εξέλιξη;
Γιατί εάν πράγματι γνωρίζει, είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν σαφέστατες ενδείξεις παραβίασης της μυστικότητας της διαδικασίας διάσκεψης του Δικαστηρίου.
Εάν δεν γνωρίζει και απλώς μπλοφάρει, απλά επιβεβαιώνει την επιπολαιότητα, αλλά και την αντιθεσμική συμπεριφορά που τον διακρίνει.
Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει επιτέλους να επικρατήσει η σοβαρότητα και η θεσμική υπευθυνότητα.

Όπως έγραψε η ΕΡΤ Ρόδου:

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στη Ρόδο.

Σημειώνεται ότι στο Ανώτατο Δικαστήριο είχε προσφύγει η παράταξη «Με Δύναμη για τη Ρόδο» του Αντώνη Καμπουράκη, ζητώντας την αναίρεση της  απόφασης του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Ρόδου αναφορικά με το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών.