Νέο ΔΣ στην ΑΝ.ΔΩ. Α.Ε. Μέλος του ΔΣ εκλέχτηκε η Αναστασία Κάτρη – Νέος πρόεδρος ο Χ.Μπάρδος

Share

 

Μετά από έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 στα γραφεία της «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α. Α.Ε.” , η εταιρία άλλαξε διοίκηση και εξελέγη νέο ΔΣ. Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024 συνεδρίαση των 9 εκλεγμένων μελών και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας που αποτελείται από τους εξής: 

1. Χρήστος Μπάρδος, Πρόεδρος 

2. Θωμάς Κώστας, Αντιπρόεδρος

3. Ευάγγελος Φραγκάκης, Διευθύνων Σύμβουλος

4. Γεώργιος Τόππος, Μέλος

5. Στέργος Παπαστεργής, Μέλος

6. Αναστασία Άννα Κάτρη, Μέλος

7. Ελευθέριος Πέντες, Μέλος

8. Φαίδρα Σπανού, Μέλος

9. Χουσεΐν Φεττάχ, Μέλος

Η απόφαση ήταν ομόφωνη, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά την καλή συνεργασία και το κλίμα συναίνεσης που διέπει τη λειτουργία της πολυμετοχικής εταιρείας των φορέων του νομού μας, την ΑΝΔΩ.

Μέλος του νέου Διοικητικού συμβουλίου εξελέγη η συμπατριώτισσα μας, Κάτρη Αναστασία η οποία είναι οικονομολόγος, επιχειρηματίας , πρώην δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Καλύμνου και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Γιώργο Χατζημάρκο. Η Περιφέρεια, ως γνωστόν , κατέχει το 37% της ΑΝ.ΔΩ. ΑΕ και η υποψηφιότητα της κ. Κάτρη ήταν η πρόταση του Περιφερειάρχη.

Ευχόμαστε στην Αναστασία Κάτρη να είναι σιδεροκέφαλη και είμαστε βέβαιοι ότι με την ενεργή παρουσία της θα συμβάλει καθοριστικά στην υλοποίηση των σχεδίων της Αναπτυξιακής Εταιρίας του Νομού μας.