Πρόσκληση και πρόγραμμα για «Το Ποκίνημα των Σφουγγαράδων στην Κάλυμνο»

Share

 

 

To πρόγραμμα της κεντρικής εκδήλωσης του καλοκαιριού του Επαρχείου ΠΕ Καλύμνου, «Το Ποκίνημα των Σφουγγαράδων στην Κάλυμνο», που πραγματοποιείται από την ΠΝΑΙ, με τη στήριξη του Δήμου Καλυμνίων, όπως επίσης και των παράλληλων εκδηλώσεων, δημοσιοποίησε ο Έπαρχος, κ.Μανώλης Μουσελλής. 

«Το Ποκίνημα των Σφουγγαράδων στην Κάλυμνο» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Αυγούστου στην Κεντρική Πλατεία, μπροστά από το Επαρχείο στις 18.30. Στο πλαίσιο δρώμενων της κεντρικής εκδήλωσης προγραμματίστηκε σειρά παράλληλων εκδηλώσεων όπως, Σφουγγαράδικες Ιστορίες στις 4 Αυγούστου στις 20:30, στο Θεατράκι του Χωριού, αναπαράσταση της Σκανδαλόπετρας στις 11 Αυγούστου, στις 16.00 στο Βαθύ και διαγωνισμός με βουτιές από τα βράχια.

Οι παραπάνω εκδηλώσεις είναι μέρος των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Καλοκαιριού του 2024, του Επαρχείου, έχουν τίτλο «Μισεμός» και είναι αφιερωμένες στους Απόδημους και στους Σφουγγαράδες μας.

Ακολουθεί η πρόσκληση και το πρόγραμμα

http://file:///C:/Users/user/Desktop/%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%93%CE%A1%CE%91%CE%9C%CE%9C%CE%91%20%CE%A0%CE%9F%CE%9A%CE%99%CE%9D%CE%97%CE%9C%CE%91.pdf