Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε στο κέντρο της Ρόδου, η ισχυρή βροχή που έπληξε το νησί (φωτος)

Share

 

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε στο κέντρο της Ρόδου η ισχυρή βροχή που πλήττει το νησί. Πολλοί δρόμοι τόσο της πόλης όσο και της Μεσαιωνικής Πόλης έχουν μετατραπεί σε ποτάμια. 

Η Πυροσβεστική δέχεται συνεχώς κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένα σπίτια. Λόγω της κατάστασης που επικρατεί διεκόπη, με πρόταση του δημάρχου Ρόδου, η Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας.

Εν τω μεταξύ, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, δεν πραγματοποιήθηκαν δρομολόγια της Δημοτικής Επιχείρησης Συγκοινωνιών Ρόδου, καθώς συσσωρεύθηκε τεράστιος όγκος νερού τόσο μπροστά από τον κεντρικό σταθμό της ΡΟΔΑ όσο και στην αφετηρία στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη.

Η ροή των δρομολογίων θα αποκατασταθεί μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες. Τα καιρικά φαινόμενα αυτή την ώρα έχουν εξασθενήσει. -Πηγή: ert news

Έκτακτη ανακοίνωση από την (πρώην) ΔΕΣ ΡΟΔΑ

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, δεν πραγματοποιήθηκαν ορισμένα δρομολόγια της πόλεως Ρόδου εξαιτίας προβλημάτων που προέκυψαν από την συσσώρευση τεράστιου όγκου νερού τόσο μπροστά από τον κεντρικό σταθμό της ΡΟΔΑ όσο και στην αφετηρία στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη.

Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού και την κατανόηση για τη δυσλειτουργία που παρατηρήθηκε στα δρομολόγια της δημοτικής συγκοινωνίας.

Η ροή των δρομολογίων θα αποκατασταθεί μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες.

φωτο από την ομάδα Κυκλώνας Ρόδου

Κολώνα (Από την Ομάδα FB Συμβαίνει τώρα στη Ρόδο)

Καρακόνερο (φωτο από την Ομάδα Συμβαίνει τώρα στη Ρόδο)