Το σχόλιο του Αντώνη Καμπουράκη: Απολύτως Διαφορετικοί….

Share

 

Απολύτως Διαφορετικοί! Ακραία Διαφορετικοί δε, όταν πρόκειται για Ήθος και Νομιμότητα!

Οι πρόσφατες δηλώσεις του κ. Κολιάδη, πράγματι καθιστούν «απολύτως ξεκάθαρη, τη διαφορετική αντίληψη που πρεσβεύουμε, στον τρόπο διοίκησης, και στην άσκηση της πολιτικής».

Γιατί εμείς ποτέ ΔΕΝ θα κοροϊδεύαμε τους πολίτες, λέγοντας για παράδειγμα, ότι «η Δημοτική Αρχή αποφάσισε, να μην κινήσει τη διαδικασία έκδοσης του δημοτικού συμβούλου και πρώην δημάρχου Μ. Κορδίνα», αποκρύπτοντας ότι ΔΕΝ έχει καμία απολύτως αρμοδιότητα, από το νόμο.

Είναι πράγματι διαφορετικό, το να υπερασπίζεσαι κάποιον, που ήταν εταίρος Διαχειριστής Τεχνικής Εταιρείας, που έπαιρνε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από τον Δήμο Ρόδου, και το ίδιο έτος των περσινών εκλογών, την ώρα που ο νόμος, όπως και η δικαιοσύνη απέδειξε, ότι καθιστά απαγορευτική την υποψηφιότητά του, στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Εδώ ακριβώς βρίσκεται και η μεγάλη μας διαφορά:

Ο κύριος Κολιάδης, πιστεύει ότι μπορεί να επικαλείται αρμοδιότητες, που δεν του δίνει ο νόμος, και επιπλέον να δέχεται και να επιδοκιμάζει την παραβίαση των νόμων, επικαλούμενος την τάχα λαϊκή του εντολή.
Όλοι σεβόμαστε και τιμούμε τη αληθινή λαϊκή ετυμηγορία, αλλά πρώτα και πάνω απ’ όλα σεβόμαστε τους νόμους και τους κανόνες, βάσει των οποίων θέτουμε τον εαυτό μας, στην κρίση των συμπολιτών μας.

Η Δημοκρατία, οι Θεσμοί και οι Νόμοι είναι ΠΑΝΤΑ υπεράνω, όλων των προσωπικών σκοπιμοτήτων και φιλοδοξιών.

Από το Γραφείο Τύπου της Δημοτικής Παράταξης
Με Δύναμη για τη Ρόδο