Τζόναθαν Κωνσταντίνου: Ο Ντόναλντ Τραμπ θα καταφέρει μια «σαρωτική νίκη» στις εκλογές του Νοέμβρη (ηχητικό)

Share

 

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Παραρτήματος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ (Republicans Overseas – Hellenic Chapter), Τζόναθαν Κωνσταντίνου, εξηγεί σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στο Ρ/Σ ‘NotosNews’ και στην Πέγκυ Ντόκου, γιατί το Δημοκρατικό Κόμμα είναι εγκλωβισμένο έχοντας ως μόνη επιλογή να κατεβάσει υποψήφιο για δεύτερη φορά τον Τζό Μπάιντεν ενώ όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο μεγάλος νικητής στις εκλογές του προσεχούς Νοεμβρίου στις ΗΠΑ θα είναι ο Ντόναλντ Τραμπ. 

«Οι άλλοι υποψήφιοι των Δημοκρατικών είναι πολύ χαμηλού βεληνεκούς» -όπως ανέφερε ενώ, μίλησε και για την πολύ πρόσφατη απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου στις ΗΠΑ, με την οποία αναγνωρίζει στον Τραμπ ‘μερική ασυλία’ από ποινικές διώξεις για ενέργειες που έγιναν όσο ήταν στον Λευκό Οίκο.

«Το Ανώτατο Δικαστήριο, είπε το αυτονόητο» -τόνισε ο κ. Κωνσταντίνου, λέγοντας πως το κύμα διώξεων κατά του τέως Προέδρου, ξεκίνησε από την στιγμή που δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές.

Σχολιάζοντας το πρόσφατο Debate ανάμεσα στους δύο υποψήφιους, ο κ. Κωνσταντίνου ξεκαθάρισε πως ο Τζο Μπάιντεν «έχασε παταγωδώς από τον Ντόναλντ Τραμπ» εκτιμώντας πως ο Ρεπουμπλικανός πρώην Πρόεδρος, θα καταφέρει μια ‘σαρωτική νίκη’.

Επίσης, μιλάει για τους χιλιάδες Ελληνοαμερικανούς ψηφοφόρους στην Ελλάδα καλώντας τους να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και να είναι έτοιμοι για τις εκλογές του Νοέμβρη, που θα είναι κρίσιμες τόσο για τις ΗΠΑ όσο και για τις εξελίξεις σε όλο τον πλανήτη.

Επιπρόσθετα, αναφέρει ότι πολλοί εκλογείς, υπάρχουν και στα Δωδεκάνησα –κυρίως στην Ρόδο και στην Κάλυμνο. / Πέγκυ Ντόκου

ΗΧΗΤΙΚΟ