Ανήσυχοι οι καταστηματάρχες για τις εξελίξεις με τη Νέα Αγορά –παρά την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο (videos)

Share

 

Ανήσυχοι εμφανίζονται οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη Νέα Αγορά, παρά την πολύ πρόσφατη εξέλιξη με την υπογραφή της σύμβασης για την έναρξη των εργασιών αποκατάστασης και αναβάθμισης του μνημείου, ανάμεσα στον Δήμο Ρόδου και της κατασκευαστικής εταιρείας ΣΤΗΡΙΞΙΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.

Σε δηλώσεις που έκανε χτες στους δημοσιογράφους, ο πρόεδρος της Ένωσης Καταστηματαρχών Νέας Αγοράς, κ. Παναγιώτης Κατσιδώνης δεν έκρυψε την ανησυχία των επιχειρηματιών ενώ, ευχαρίστησε τον τέως Δήμαρχο, κ. Αντώνη Καμπουράκη για την συνδρομή του και τις πρωτοβουλίες του επί του θέματος και δεσμεύτηκε ότι οι επιχειρηματίες, θα είναι στο πλευρό του αναδόχου που θα ξεκινήσει τις εργασίες στο μνημείο.

ΒΙΝΤΕΟ -1

«Την υπογραφή την περιμέναμε με μεγάλη λαχτάρα. Περιμέναμε πολλά χρόνια. Έχουμε κάνει υποχωρήσεις και συμβιβασμούς. Υπήρχε ένα επιχειρηματικό πλάνο για τους 56 επιχειρηματίες της Νέας Αγοράς και ανέρχεται στο 1,4εκ. ευρώ. Αυτό δεν το είχαμε ανακοινώσει. Θέλαμε να βρεθεί λύση και προτείναμε να πληρώσουμε ‘μερτικό’…» -ανέφερε μεταξύ άλλων. 

ΒΙΝΤΕΟ -2

Πάντως, ο κ. Κατσιδώνης εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την στάση του νυν Δημάρχου Ρόδου κ. Αλέξανδρου Κολιάδη, για τον οποίο άφησε αιχμές ότι δεν τήρησε τις αρχικές δεσμεύσεις του και θα αναγκαστούν οι επιχειρηματίες, να βγουν από τα καταστήματά τους, για δύο χρόνια.

ΒΙΝΤΕΟ -3