Την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου το απόγευμα, η συζήτηση για την Μαρίνα Ρόδου στο Δημοτικό Συμβούλιο

Share

 

Την 07η Οκτωβρίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17.00, θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού  Συμβουλίου Ρόδου, με μικτό τρόπο (Δια ζώσης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και με τηλεδιάσκεψη μέσω της εφαρμογής Zoom). Σύμφωνα με την σχετική πρόσκληση που απέστειλε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κυριάκος Β. Κασάπης, η Ημερήσια Διάταξη θα περιλαμβάνει το θέμα με τα έργα της Μαρίνας Ρόδου –όπως είχε αποφασιστεί στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Αναλυτικότερα τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι τα εξής:

  1. Ενημέρωση σχετικά με τα έργα του Τουριστικού Λιμένα (ΜΑΡΙΝΑ) Ρόδου. (Εισηγητής: Δήμαρχος Ρόδου κ. Αλέξανδρος – Βασίλειος Κολιάδης).
  2. Τροποποίηση σύμβασης παραχώρησης της χρήσης και εκμετάλλευσης της ζώνης (χερσαίας και θαλάσσιας) του Τουριστικού Λιμένα (ΜΑΡΙΝΑ) Ρόδου. (Εισηγητής: Δήμαρχος Ρόδου κ. Αλέξανδρος – Βασίλειος Κολιάδης – Εισήγηση με α/α 14503/03-10-2024 Τμήματος Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας & Κτηματολογίου).
  3. Ορισμός εκπροσώπου στις Συνελεύσεις της Αναπτυξιακής Εταιρείας «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.». (Eισηγήτρια: Γενική Γραμματέα κα Άννα Παρασκευοπούλου – Εισήγηση με α/α 14501/03-10-2024).